L'ITF es queda sense representació santcugatenca


  • Comparteix:

Guillermo Olaso en l'edició de l'any passat.

Guillermo Olaso en l'edició de l'any passat.

El Torneig Internacional de tennis, que s'està jugant al Club Tennis Natació Sant Cugat, s'ha quedat sense representació santcugatenca a la segona jornada disputada aquest dimarts. Els dos guanyadors de l'any passat, Benedetta Davato i Guillermo Olaso segueixen endavant en la competició.

Després de dues rondes disputades, Sant Cugat es queda sense representació en el torneig ITF. Les dues representants santcugatenques de la prèvia, Georgina Campins i Anna Segarra, van perdre en la fase prèvia del cap de setmana. Per la banda masculina, el tennista Jacobo González-Tarrió també va caure derrotat en la jornada del cap de dissabte.

En el quadre final, els representants santcugatencs amb més opcions, Carlos González-Tarrió i Juan Lizariturry, han caigut aquest dimarts en la primera ronda de la competició.

L'actual campió i cap de sèrie número 1 masculí, Guillermo Olaso, ha passat ronda mentre que en el quadre femení, la guanyadora de l'any passat, Beneddeta Dovato, també s'ha classificat per la següent fase.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.